Το ανδρικό πόλο είναι εδώ

Τεράστια επιτυχία πριν από λίγο για το ελληνικό πόλο. Στο 17ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου που γίνεται αυτές τις ημέρες στην Βουδαπέστη, η Εθνική μας ομάδα των ανδρών με μια εξαιρετική εμφάνιση, που έψαχνε χρόνια, επέστρεψε στις 4 καλύτερες ομάδες του κόσμου. Οι διεθνείς με ένα πολύ καλό παιχνίδι σε άμυνα και επίθεση (12-7) κατάφεραν να πετάξουν εκτός διοργάνωσης το Μαυροβούνιο, ένα εκ των μεγάλων φαβορί για τον τίτλο.Επόμενος στόχος φυσικά είναι ένα μετάλλιο, που θα αποτελέσει ακόμα μια μεγάλη επιτυχία για τον ελληνικό αθλητισμό.

Την Πέμπτη στις 21.30 η Εθνική μας θα αντιμετωπίσει τον νικητή του αγώνα μεταξύ της οικοδέσπινας Ουγγαρίας και της Ρωσίας.

Η μεγαλύτερη είδηση όμως είναι μία: Το ανδρικό πόλο είναι (ξανά) εδώ!

Tα οκτάλεπτα: 1-0, 5-2, 4-1, 2-4

Ελλάδα: Κ. Φλέγκας, Κ. Γενηδουνιάς 1, Β. Δελακάς, Γ. Δερβίσης 1, Γ. Φουντούλης 4, Μ. Καπότσης, Κ. Ποντικέας, Σ. Αργυρόπουλος – Κανακάκης 1, Κ. Μουρίκης 1, Χ. Κολόμβος 1, Α. Γούνας 2, Α. Βλαχόπουλος 1, Μ. Ζερδεβάς.
[vc_row][vc_column][thb_gap height=”45″][thb_postcarousel title_position=”bottom-title” columns=”3″ navigation=”true” source=”size:20|post_type:post”][thb_gap height=”45″][/vc_column][/vc_row]